Smrže rozpůlíme opláchneme vodou necháme okapat a na másle dusíme do měkka,během dušení podlijeme bílým vínem.Smetanu rozmícháme s hladkou moukou a zalijeme podušené smrže,promícháme a krátce na mírném plamenu povaříme až omáčka zhoustne a má krémovou konzistenci.Ochutíme pepřem solí přidáme posekanou šunku.Uvařený chřest položíme na talíř konce vineme šunkou nalijeme ragú ze smržů a jako přílohu zvolíme opečené brambory,nebo opečené plátky bagety.jemná chuť smržů a chřestu je gurmánský zážitek
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory