Smrže opláchneme a pokrájíme na malé kousky,dusíme na másle,bresaolu nakrájíme na proužky a přidáme ke smržům zastříkneme bílým vínem,opepříme a dusíme až směs zhoustne.hotovou směs mažeme na plátky veky,které lehce pomažeme máslem posypeme nivou .Pokrm právě během úpravy nesolíme bresaola i niva mají slanou chuť.Dáme zapéct do vyhřáté trouby na 5 -10 minut než se sýr rozpustí.Ozdobíme pažitkou a plátkem červené papriky.podáváme jako předkrm z vychlazeným bílým vínem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory