Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
toasty se smrži
PříspěvekZaslal: JETHRO, so duben 26, 2014 8:48 pm  
Geografický/národní původ: Cz
 
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30minut
Vhodná houba: Smže,kačenky
Doporučená příloha: veka
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500g smržů,
200g bresaoly (hovězí sušená šunka),
4 lžíce strouhané nivy,
4lžíce bílého vína,
máslo,
pažitka,
červená paprika,
pepř
 
Postup přípravy:
Smrže opláchneme a pokrájíme na malé kousky,dusíme na másle,bresaolu nakrájíme na proužky a přidáme ke smržům zastříkneme bílým vínem,opepříme a dusíme až směs zhoustne.hotovou směs mažeme na plátky veky,které lehce pomažeme máslem posypeme nivou .Pokrm právě během úpravy nesolíme bresaola i niva mají slanou chuť.Dáme zapéct do vyhřáté trouby na 5 -10 minut než se sýr rozpustí.Ozdobíme pažitkou a plátkem červené papriky.podáváme jako předkrm z vychlazeným bílým vínem.
 
Zdroj: Autorský recept
 toasty s smrži.jpg
toasty s smrži.jpg
 176.52 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol