Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Sterilizace masa v autoklávu
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Obsah fora -> Diskuse o vaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prvok



Založen: 24.7.2023
Příspěvky: 1
Bydliště: Jihomoravský k

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2024 3:17 pm    Předmět: Sterilizace masa v autoklávu Citovat

Zdravím všechny houbaře. Rád bych se zeptal, jak je to se sterilizací masa v autoklávu. Říkal jsem si, jestli bych při sterilizaci substrátu mohl přihodit PP sáček s masem (na nějaký čundry), ale to by asi maso moc dlouho nesneslo. Tak mi prosím poraďte, kdybych dal syrové maso do těch PP pytlíků, co se prodávají na zrnitou sadbu, a nechal to sterilizovat třeba 25 minut, mohlo by to fungovat? Moje vize je taková, že než s sebou tahat na čundr maso ve skle, a pak zpátky prázdný sklo, tak bych jen rozbalil pytlík a s trochou dobré vůle by se dal doma vymýt a použít znovu. Díky všem ochotným Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Obsah fora -> Diskuse o vaření Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol