Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Ruské houbové kapsy
PříspěvekZaslal: Sley, pá květen 12, 2006 11:46 am  
Geografický/národní původ: Rusko
 
Vhodná houba: sušené houby (na druhu nezáleží)
Doporučená příloha: Bramborová kaše, vařené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
větší vepřové řízky,
sušené houby,
cibule,
hladká mouka,
vejce,
pepř,
sůl,
strouhanka,
tuk na smažení
 
Postup přípravy:
Sušené houby namočíme, uvaříme do měkka, posekáme, smícháme se zpěněnou cibulí, opepříme, osolíme a položíme na polovinu naklepaného řízku, druhou polovinou překryjeme a na koncích přichytíme párátkem. Obalíme v trojobalu a osmažíme na tuku. Jako příloha jsou dobré vařené brambory nebo kaše, obložíme hráškem a pokapeme citrónem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol