2 okurky hadovky,
3 červené papriky,
2 cibule,
0,7 l zavařených václavek nebo 3 šálky posekaného jidášova ucha,
sůl, pepř,
cukr,
olej,
chilli
Postup přípravy:
Okurky neloupeme a pokrájíme na kostičky a posypeme solí a necháme 30 min. až si pustí vodu, přidáme pokrájenou papriku, cibuli a procezené zavařené václavky, posypeme cukrem a promícháme. Nyní zahřejeme olej a přidáme lžičku chilli, olej mícháme a nesmí se přepálit. Nyní vezmeme cedník do něj ubrousek a čistý olej nalijeme na salát a promícháme, a necháme vychladit. Salát překvapí svojí pikantní chutí, nejprve slaný pak sladký a nakonec jemně pálivá příchut. Podáváme s pečivem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory