hlíva, v tomto případě plicní
olej
cibule
hladká mouka
hořčice
kysaná smetana
čínské zelí
paprika - červená nebo zelená
směs bylinek
žluté koření
Postup přípravy:
Kloboučky hlívy se pokrájí na kostičky nebo proužky a podusí se na cibuli. Pak se popráší moukou a po vypražení se přidá hořčice a kysaná smetana. Po vychladnutí smícháme s najemno pokrájeným čínským zelím a paprikou. Přidá se směs bylinek a žluté nebo jiné koření podle chuti.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory