Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Roštěnky na liškách
PříspěvekZaslal: Sley, st červenec 26, 2006 7:11 am  
Vhodná houba: Lišky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
400 g hovězí roštěné,
sůl, pepř,
koření typu "Varianta",
olej,
čerstvé lišky (lze použít i mražené),
houbové koření,
hovězí vývar,
čerstvé bylinky na ozdobení
 
Postup přípravy:
Hovězí roštěnou očistíme, osolíme, opepříme a okořeníme "Variantou", potřeme olejem (nejlépe rostlinným) a nechám 24 hodin marinovat. Maso opečeme zprudka po obou stranách, aby se zatáhlo a udrželo šťávu. K téměř hotovému masu přidáme - nyní již na mírném plameni - čerstvé nebo mražené lišky a dochutíme houbovým kořením a lehce podlijeme hovězím vývarem. Necháme provařit a podáváme na předehřátém talíři. Roštěnou před podávání ozdobíme čerstvými bylinkami. Jako přílohu doporučujeme opékaný brambor nebo grilovanou zeleninu.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol