400 g svíčkové,
250 g lišek,
500 g brambor,
80 g másla,
2 dcl smetany,
sůl,
mletý bílý pepř,
olej,
petrželka
Postup přípravy:
Ze svíčkové nakrájíme 4 steaky (200 gramů) a opečeme na každé straně 3 minuty. Steak vyndáme z pánve a udržujeme na teple. Na pánvičku vložíme máslo a orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme lišky a vaříme asi 10 minut. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Uvařené brambory oloupeme a opečeme na oleji a posypeme nasekanou petrželkou. Hotový steak podlijeme šťávou s liškami a podáváme s opečeným bramborem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory