Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Dušené kuře po savojsku
PříspěvekZaslal: Sley, po červenec 31, 2006 8:08 am  
Geografický/národní původ: Francie
 
Vhodná houba: Lišky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 rozporcované kuře,
1 kg nakrájených lišek,
100 g šunky nakrájené na kostičky,
2 lžíce másla,
1 cibule nakrájená nadrobno,
čerstvě nasekaná petrželka,
sůl,
pepř
 
Postup přípravy:
Rozporcované kuře osolíme a opepříme a dozlatova opečeme v hrnci, ve kterém jsme na rozpáleném másle osmahli šunku s cibulí. Osmahnuté kuře pokryjeme liškami, navrch dáme zbytek másla, hrnec přikryjeme pokličkou a na velmi mírném plameni dusíme 3 hodiny. V polovině dušení přidáme petrželku.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol