Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Vepřové maso po sečuánsku
PříspěvekZaslal: Sley, út srpen 08, 2006 8:52 am  
Geografický/národní původ: Čína
 
Vhodná houba: Ucho jidášovo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
450 g vepřového masa z kýty,
100 g cibule,
80 g cukru krupice,
5 kusů česneku,
30 g Ucha jidášova,
100 g sterilovaných červených kapií,
chilli,
50 g octa, nejlépe čínského (Vinegar),
200 g pórku,
200 g hlávkového zelí

Zálivka:
100 g sojové omáčky,
100 g vína (SHAO XING RICE),
drůbeží vývar,
1/2 kávové lžičky zázvoru,
olej
 
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v Solamylu a vejcích. Hlávkové zelí, pórek a cibuli nakrájíme na nudličky, houby překrojíme na menší kousky. Připravíme si olej na pánev a necháme ho rozpálit. Vložíme maso a opečeme ho. Slijeme přebytečný olej a postupně přidáváme tyto ingredience: cukr smíchaný s chilli kořením necháme trochu zkaramelizovat, zastříkneme octem a přidáváme zeleninu podle tvrdosti (cibule, zelí, houby, pórek, kapie), zalijeme připravenou zálivkou a necháme podusit. Podle potřeby zahustíme Solamylem a před dokončením přidáme česnek nakrájený na slabé plátky.
 Vepřové po sečuánsku.jpg
Vepřové po sečuánsku.jpg
 76.38 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol