Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Marinované hřiby s moravským uzeným
PříspěvekZaslal: JETHRO, st srpen 16, 2006 6:37 am  
Vhodná houba: Hřiby
Doporučená příloha: Slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
hřiby,
moravské uzené,
sůl, pepř,
feferonka,
petrželka,
bílé víno,
citronová šťáva
 
Postup přípravy:
Na plátky pokrájené hřiby povaříme v osolené vodě s přidáním citronové štávy aby hřiby zůstaly krásně bílé, dáme do mísy, opepříme, přidáme petrželku, pokrájené feferonky, zalijeme bílím vínem a necháme do rána marinovat. Druhý den opečeme moravské uzené a promícháme s hřiby. Podáváme chlazéné s pečivem.
 Marinované hřiby s moravským uzeným.jpg
Marinované hřiby s moravským uzeným.jpg
 39.5 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol