Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Jemné syrovinky
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, čt srpen 31, 2006 5:23 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Ryzec syrovinka
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
Syrovinky,
kuřecí prsa,
olej,
sůl,
drcený kmín,
smetana na vaření,
světlá jíška,
máslo
 
Postup přípravy:
Plátečky hub opečte se solí a kmínem na oleji a odstavte. Pokrájená prsíčka krátce orestujte na oleji a přidejte je k houbám. Vše zahřejte, promíchejte a zalijte smetanou. Provařte, přidejte jíšku a promíchejte do zahoustnutí. Nakonec pro zjemnění vmíchejte plátek syrového másla.
Podávejte s vařenými domácími houbovými nudlemi, které připravte z hrubé mouky, vejce a houbového prachu. Hotové syrovinky jemně posypejte aromatickým tvrdým strouhaným sýrem.
 Jemné syrovinky.jpg
Jemné syrovinky.jpg
 81.88 kB
PříspěvekZaslal: Pepa, čt srpen 31, 2006 4:44 pm  
Dnes jsem to vyzkoušel. Bohužel jsem místo syrovinek použil ryzce smrkové, ale i tak to bylo vynikající.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol