Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Grilované hlívy
PříspěvekZaslal: Sley, út listopad 21, 2006 7:59 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hlíva ústřičná nebo jiné tvrdší druhy (žampiony, shii-take)
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
800 g klobouků z čerstvých hub,
120 g másla,
sůl,
mletý pepř,
petrželka
 
Postup přípravy:
Středně velké kloboučky hub očistíme a lupeny, jsou-li již měkčí, odstraníme. Potom je dáme do kastrolu vedle sebe, přelijeme rozpuštěným máslem a necháme asi hodinu stát. Pak je z másla vyjmeme a celkem asi 10 minut na grilu po obou stranách pečeme. Při opékání potíráme kloboučky máslem. Upečené osolíme a opepříme, posypeme jemně rozsekanou petrželkou, klademe na horké topinky a podáváme. Obměna: Do kloboučků hub, než je přelijeme rozpuštěným máslem, můžeme také zapíchat na nudličky nakrájený česnek.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol