Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Guláš z ryzců
PříspěvekZaslal: JETHRO, pá prosinec 15, 2006 8:07 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Ryzec pravý
 Doposud nehodnoceno
 
Postup přípravy:
Osmahneme cibuli, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a zeleninovou papriku, podusíme, nasypeme pokrájené ryzce a zalijeme červeným vínem. Vaříme na mírném ohni až ryzce změknou, ochutíme červenou paprikou, solí, pepřem, majoránkou, česnekem a zahustíme tmavou jíškou. Podáváme s rýží, knedlíkem nebo pečivem.
 Guláš z ryzců.jpg
Guláš z ryzců.jpg
 38.52 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol