Sklenice nakládaných hub,
šálek zeleninového vývaru z čerstvé zeleniny či z bujónové kostky,
hrst nasekaného čerstvého či zamrazeného kopru,
šálek smetany na vaření,
lžíce hladké mouky
Postup přípravy:
Houby v nálevu včetně všeho koření v něm vlijte do hrnce a přiveďte je k varu. Přidejte kopr, zalijte smetanou se zašlehanou moukou a na mírném plameni a stálého míchání asi čtvrthodinku provařte. Horkou omáčkou přelijte houskový knedlík či brambory na loupačku.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory