Nakrájíme okurku i se slupkou na kostičky, kapie taky, pór na slabé kroužky, promíchat, osolit, ocukrovat a nechat v lednici vyplakat :-) Zelenina si krásně pustí štávu, po 4-8 hod. vyndat, vmíchat povařené Jidášovo ucho a sterilovanou kukuřici a ted ten hlavní fígl - ohřát olej a dát do něj lžici chilli, nechat zahřát až začne chilli hnědnout, vzít cedník, dát ubrousek a čistým pálivým olejem zalít zeleninu, promíchat a nechat uležet cca hodinu, salát překvapí nejprve sladkou, pak slanou chutí a nakonec pálí jak čert... pikantní, gustovní záležitost...
Pikantní salát s Uchem Jidášovým.jpg
44.14 kB
Zaslal: witch, út únor 27, 2007 4:17 pm
skara to zni dobre! :O)
zkusim, dam vedet! dik
Zaslal: borovec, čt únor 14, 2008 3:33 pm
Bude asi výborný
Zaslal: borovec, so únor 16, 2008 2:12 pm
Dneska ,16.2.2008,byl odzkoušen v našem rodinném klanu vynikající salát s uchem.Chutě se opravdu prolínají jak píšeš. Hodnocení-10 hvězdiček je málo.Premiéru v Chocni bude mít první pondělí v květnu na poradně.Baba Jaga stejně řekne že tam chybí maso.
Pikantní salát s uchem jidášovým
Zaslal: borovec, po duben 07, 2008 9:27 pm
Tento recept opakuješ pod jiným názvem,ale je stejně výborný.Červen 2006,pálivý salát.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory