Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pekařovy březnovky
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, čt duben 12, 2007 8:24 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Šťavnatka březnovka
Doporučená příloha: Topinky opečené nasucho, potřené syrovým máslem
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1/2 kila březnovek, 5 dkg droždí, cibule, dobrý olej, bílé víno, česnek, sůl.
 
Postup přípravy:
Opracované březnovky nakrájejte na kousky a pozvolna je opečte na troše oleje, pak je osolte a odstavte. Jemně pokrájenou cibuli nechejte zrůžovět na oleji, přidejte rozdrobené kvasnice, zahřívejte, přilijte bílé víno a míchejte je, až se rozpustí. Přidejte houby, míchejte do spojení a odstavte. Na závěr vmíchejte stroužek utřeného česneku.
 
Zdroj: T.H. dle ústního podání houbařky z Bojanovic...
 Březnovky na droždí-01.jpg
Březnovky na droždí-01.jpg
 152.8 kB
...suroviny...
 Březnovky na droždí-02.jpg
Březnovky na droždí-02.jpg
 168.48 kB
...dejte si...
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol