1/2 kila březnovek, 5 dkg droždí, cibule, dobrý olej, bílé víno, česnek, sůl.
Postup přípravy:
Opracované březnovky nakrájejte na kousky a pozvolna je opečte na troše oleje, pak je osolte a odstavte. Jemně pokrájenou cibuli nechejte zrůžovět na oleji, přidejte rozdrobené kvasnice, zahřívejte, přilijte bílé víno a míchejte je, až se rozpustí. Přidejte houby, míchejte do spojení a odstavte. Na závěr vmíchejte stroužek utřeného česneku.
Zdroj: T.H. dle ústního podání houbařky z Bojanovic...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory