Pokrájené houby osolíme, podusíme na cibulce a necháme vychladnout. Hermelín překrojíme a vydlabeme. K podušeným houbám přidáme vydlabané vnitřky ze sýra a hermelín směsí naplníme. Naplněný hermelín spojíme párátky a obalíme v trojobalu. Hermelín smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Podáváme s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou nebo s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. Výborná pochoutka pro milovníky smaženého hermelínu a hub!
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory