Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Polévky
Kulajda se sušenými houbami, koprem a pošírovaným vejcem
PříspěvekZaslal: Sley, út březen 28, 2006 9:13 am  
Geografický/národní původ: test původ
 
Počet porcí: 8
Doba přípravy: 45 m
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: test příloha
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 l vývaru MAGGI Zlatý slepičí bujón,
1/5 l smetany,
máslo,
hladká mouka,
1 cibule,
ocet,
sušené houby,
2 brambory,
1 svazek čerstvého kopru,
8 vařených křepelčích vajec,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku, metlou do jíšky zašleháme vývar z MAGGI Zlatého slepičího bujónu, uvedeme do varu a necháme pomalu vařit 1 hodinu.
Takto připravené řidké velouté scedíme do dalšího hrnce a přidáme na kostky nakrájené oloupané brambory a sušené houby. Pomalu vaříme, dokud nejsou brambory téměř měkké, dochutíme solí, pepřem, octem, přidáme smetanu a před podáváním vmícháme přesekaný čerstvý kopr a vařená křepelčí vejce.
 
Zdroj: www.maggi.cz
 Kulajda.jpg
Kulajda.jpg
 6.94 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Polévky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol