100 g paprik,
10 g másla,
2 g rajského protlaku,
1 g červené papriky,
1 cibule,
1 g cukru,
3 g mouky,
10 g dušených hub,
40 g bujónu,
sůl, pepř, petrželka
Postup přípravy:
Do zčásti rozpuštěného másla s malým množstvím vody a soli vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme do změknutí. Následovně přidáme umyté a na plátky nakrájené čerstvé papriky, rozmíchaný rajský protlak a podusíme. Přidáme mouku a červenou papriku. Rozmícháme s bujónem a přimícháme s lehce podušenými hřiby nakrájenými na kousky. Vaříme na mírném ohni do změknutí zeleniny. Deset minut před dokončením dochutíme cukrem a pepřem. Po ukončení varu ozdobíme nasekanou petrželkou.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory