400 g vepřového masa z kýty,
50 g másla,
500 g čerstvých hub,
4 lžíce oleje,
1 lžíce škrobové moučky,
3 lžíce sojové omáčky
Postup přípravy:
Libové maso nakrájíme na plátky a poprášíme škrobovou moučkou. Pokrájené houby dusíme na másle. Na rozehřátém tuku opékáme maso, ke kterému za několik minut přidáme omáčkovou směs a mícháme, aby se maso nepřipálilo. Nakonec přidáme houby. Vepřové plátky na houbách podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory