1/2 kg vepřové plece bez kosti,
olej,
3 velké cibule,
3 zelené papriky,
2 feferonky,
4 rajčata,
200 g čerstvých očištěných hub,
150 g brambor,
3 stroužky česneku,
hladká mouka,
mletá sladká paprika,
vývar z kostky,
sůl, pepř
Postup přípravy:
Maso opláchněte a osušte. Nakrájejte na větší kostky, osolte, opepřete a na rozehřátém oleji zprudka oblanšírujte. Přidejte pokrájenou cibuli, na proužky nakrájené papriky a rozpůlené feferonky. Podlijte vývarem a duste do poloměkka. Šťávu nechte vysmahnout. Přidejte mletou papriku, na plátky pokrájená rajčata a brambory, houby a utřený česnek. Podlijte vínem a vše duste doměkka. Podávejte s bílým pečivem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory