Z vejce, hladké mouky a špetky soli vyšlehejte řídké těstíčko. Vmíchejte lisovaný česnek, sýr a vychladlé pokrájené houby podušené na sádle s kmínem a solí. Vypracujte hmotu, jejíž hustotu doladíte strouhankou. Tvarujte krokety, obalte v hl. mouce a pozvolna je osmažte dozlatova na sádle.
Zdroj: vlastní recept
HK_Krokety_TH.jpg
96.19 kB
Krokety je vhodné připravovat z různých zlomků klobouků, třeňů či drobných hub souběžně při smažení klasických houbových řízků...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory