Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Bryndzové žampiony
PříspěvekZaslal: Sley, st duben 29, 2009 6:34 am  
Vhodná houba: Žampiony
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
400 g žampionů,
150 g uzeného bůčku,
200 g bryndzy,
2 celá vejce,
2 zelené cibulky,
pepř,
sůl,
½ kelímku zakysané smetany,
1 stroužek namačkaného česneku,
zelené papriky
 
Postup přípravy:
Z žampionů oddělíme nožičky, které nejamno nakrájíme a smícháme s jemně pokrájenou cibulkou, brynzou, vejci, česnekem a na kostičky nakrájeným bůčkem. Nakonec vmícháme kysanou smetanu. Osolíme, opepříme a touto směsí plníme žampionové hlavičky. Pokud nám nádivka zbude, plníme jí "lodičky" z paprik. Vše naskládáme do vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě na 200°C pečeme asi 30 minut. Podáváme s čerstvým chlebem nebo jako chuťovky k pivu a vínu.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol