600 g vepřového masa,
100-150 g čerstvých hub,
olej,
sůl,
cibule,
černý mletý pepř,
chilli paprička,
250 ml tatarské omáčky,
sekaná pažitka či petrželka
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji nejdříve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby, osolíme, opepříme a vydusíme až jsou bez vody. Necháme vychladnout. Pak vmícháme připravenou tatarskou omáčku. Maso nakrájeme na plátky, na pánvi na rozpáleném oleji opečeme z každé strany kolem 5-6 minut. Osolíme, opepříme, kdo má rád přidá chilli papričku a ještě chvíli restujeme. Na stůl připravíme misku s tatarskou omáčkou smíchanou s houbami, protože si každý nabírá sám. Na talíři sypeme přírodní řízek i brambory pažitkou či petrželkou.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory