Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Francouzské vepřové na žampiónech
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 10:02 am  
Geografický/národní původ: Francie
 
Vhodná houba: Žampiony
Doporučená příloha: Opečené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1000 g libového vepřového masa,
škrobová moučka,
kvalitní olej,
nakrájené čerstvé žampióny,
2 žloutky,
cukr,
sůl,
polévková lžíce koňaku,
opečené brambory
 
Postup přípravy:
V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso a na pánvi jej v rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polévkové lžíce oleje, nakrájené žampióny, cukr, sůl a koňak. Když je směs vroucí, vmícháme vepřové kostky.
Hotový pokrm podáváme s opečenými brambory nebo jinou přílohou dle chuti.
 
Zdroj: http://www.tescoma.cz
 Francouzské vepřové.jpg
Francouzské vepřové.jpg
 18.17 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol