150 g vepřového masa bez kosti,
20 g rajčat,
20 g cibule,
5 g pálivé papriky,
3 g soli,
0,2 g černého pepře,
15 g hřibů,
5 ml vína,
3 ml oleje,
10g másla
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na kousky (asi po 25 g). Marinádu připravíme ze soli, černého pepře, jemně nakrájené cibule, vína a oleje. Rozmícháme a necháme tři hodiny ustát v lednici. Potom kousky masa očistíme od cibule a napichujeme na jehlu. Mezi maso přidáváme postupně kousky rajčat, cibule, hřibů a jednu pálivou papriku. Namažeme máslem a dáme péct na silně rožhavený rošt, který byl předem namazám lojem. Jednou za čas při pečení potíráme a několikrát obracíme. Jako přílohu podáváme hranolky, rajčata a pečené papriky.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory