Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Ražniči s houbami a zeleninou
PříspěvekZaslal: Sley, út červenec 28, 2009 9:28 am  
Geografický/národní původ: Bulharsko
 
Vhodná houba: Hřibovité houby
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
150 g vepřového masa bez kosti,
20 g rajčat,
20 g cibule,
5 g pálivé papriky,
3 g soli,
0,2 g černého pepře,
15 g hřibů,
5 ml vína,
3 ml oleje,
10g másla
 
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na kousky (asi po 25 g). Marinádu připravíme ze soli, černého pepře, jemně nakrájené cibule, vína a oleje. Rozmícháme a necháme tři hodiny ustát v lednici. Potom kousky masa očistíme od cibule a napichujeme na jehlu. Mezi maso přidáváme postupně kousky rajčat, cibule, hřibů a jednu pálivou papriku. Namažeme máslem a dáme péct na silně rožhavený rošt, který byl předem namazám lojem. Jednou za čas při pečení potíráme a několikrát obracíme. Jako přílohu podáváme hranolky, rajčata a pečené papriky.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol