Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Modrající houby
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Obsah fora -> Diskuse o vaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frashmaker



Založen: 8.4.2008
Příspěvky: 170
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 9:48 am    Předmět: Modrající houby Citovat

Měl bych takový dotaz, který tu možná již zazněl. Kdysi jsem někde četl, že modrající houby jako kovář, koloděj atd. je příhodno důkladně tepelně zpracovati alespoň 20ti minutovým povařením. Jak je to ovšem, když si chci z kloboučku milého kováře udělat řízek, kterýžto je na oleji hotov tak za 6 minut? Mám se bát, nedělat z něj kloboučky, předem povařit než obalím? Dík za odpověď Smile.
_________________
frash
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sley
Čestný člen


Založen: 4.11.2005
Příspěvky: 1594
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 12:15 pm    Předmět: Citovat

Diskutovalo se o tom tady...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Obsah fora -> Diskuse o vaření Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol