Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Omáčky
Hřibová omáčka
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 11:29 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hřiby
Doporučená příloha: Houskový knedlík, těstoviny, vařené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
50 dkg hřibů,
8 dkg másla,
6 dkg hladké mouky,
2,5 dl smetany,
1 dl vývaru (masox),
1 cibule,
sůl a pepř,
kari,
worcester,
zelená petrželová nať
 
Postup přípravy:
Nakrájené houby s cibulí udusíme na části másla, zaprášíme moukou a mírně osmažíme. Ze zbytku másla a mouky uděláme jíšku kterou zředíme masoxovým vývarem nebo vodou. Tu pak přilijeme k udušeným houbám a vše ještě povaříme. Závěrem přidáme kari koření, pepř a worcester, přilijeme smetanu a dochutíme nakrájenou petrželovou natí.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Omáčky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol