|
|
|
Domov Amatérských Mykologů
|
|
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin
Založen: 4.11.2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 3:19 pm Předmět: Pařezník pozdní |
|
|
Co z této houby uvařit? Zkusil jsem dršťkovku, v domění, že bude stejně luxusní jako z hlívy ... skutečnost, že je lehce nahořklý mi nevadí, ale že to konzistancí připomínalo polorozvařené slimáky ... bohužel to putovalo do porcelánu. Ví někdo jak ho upravit, aby to nebylo tak odporně slizké? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 4.11.2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
Já osobně jsem pařezníka nikdy nevařil, ale co jsem někde četl, tak se z něj dá udělat čína, resp. přidat do masové číny jakožto náhražka části masa. Ve správný číně je slizký fšecko , takže když bude slizkej i chudák pařezník, nemělo by to vadit...
Jinak příští víkend se chystám na hlívy a pařezníky, takže pokud nějakýho najdu, tak dám vědět... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.
Správce stránek - Site Admin: BoLuBol
|