Kousek špeku pokrájím na drobné kostičky a dám smažit na pánev. Klobásku rozříznu podélně na čvrtiny, pak krájím na drobné plátky a přihazuji ke zlehka se škvařícímu špeku. Když je vše osmahnuto tak akorát, sliji přebytečný tuk a přihodím na silnější plátky krájené čirůvky dvoubarvé. Přidám trochu koření Vepřová pečeně od Kotányi a střídavě nechám vysmahnout, trošku podliji, nechám vysmahnout..... Na závěr přidám trochu velmi, velmi pálivé tuniské harissy. V mezičase pokrájím na tenké plátky červenou masitou papriku. Směs z pánve nechám zchladnout, smíchám s paprikou a podávám ještě lehce vlažné, aby tuk tak docela nevychladnul - třeba s topinkou. Rozhodně se hodí pivo :-), je to chlapský salát.
Salát z čirůvek.jpg
94.96 kB
Zaslal: Pantáta, čt prosinec 03, 2009 1:11 pm
Takže klasika jako u každý jiný houby "s pachutí". Hodně koření a nejlépe pálivýho ...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory