Dvě až tři vajíčka hadovky smrduté nakrojíme a vymáčkneme z vnější okrovky i se slizem. Nakrájíme na kostičky asi jako na tlačenku, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Asi po 15minutách můžeme dochutit sojovou omáčkou (jen volitelně), přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a ještě přikápneme trochu octa
Zdroj: Netradiční houbová kuchařka
Autor
Zaslal: Ivana, so září 04, 2010 6:08 pm
Autorem receptu je Antonín Hemerka z Chocně (Houbový jídelníček z Choceňska).
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory