|
|
|
Domov Amatérských Mykologů
|
|
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HelenaM
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:10 am Předmět: Rosoozub huspenitý |
|
|
Mám doma krásný rosolozub. Četla jsem, že je výborný do salátu - nevíte někdo nějaký prima recept? _________________ HelenaM |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Nezkoušel jsem to osobně, protože já sám jsem rosolozub nikdy nenašel, ale ve své databázi receptů jsem nalezl toto:
300 g rosolozubu, olej, ocet, sůl, pepř, cukr, čínské zelí, paprika, cibule šalotka, česnek
Houby uvaříme v osolené vodě 15 minut. Scedíme a necháme vychladnout. Pokrájíme na nudličky. Přidáme na nudličky pokrájenou papriku, čínské zelí, česnek, cibuli na kolečka, vložíme do misky zalijeme zálivkou z octa, oleje, soli, cukru a pepře. Podáváme chlazené.
Naposledy upravil Sley dne čt červenec 28, 2011 6:19 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
HelenaM
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuji, vyzkouším! _________________ HelenaM |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|