150 g hub,
80 g másla,
20 g hladké mouky,
1 malá cibule,
125 ml bílého vína,
sůl,
pepř,
muškátový oříšek
Postup přípravy:
Houby nakrájíme na plátky a podusíme na 50 g másla společně s jemně nakrájenou cibulkou. Ze zbytku másla a mouky připarvíme světlou jíšku, zalijeme ji 125 ml vody a bílým vínem a dobře rozšleháme. Přidáme houby, pepř, sůl, strouhaný muškátový oříšek a na mírném ohni povaříme asi 20 minut.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory