Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Čína - co dům a les dal
PříspěvekZaslal: Kraken, út květen 02, 2006 9:42 pm  
Geografický/národní původ: Čína
 
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 h
Vhodná houba: Penízovka sametonohá, jidášovo ucho
Doporučená příloha: rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 mraž. měšťanské krůtí maso
25 dkg tužších hub podle ročního období
1 paprika
1 menší cuketa
1 mrkev
čínské zelí - přiměřeně
popř. i jiná vhodná zelenina
hrst vlašských ořechů
olivový olej
chilli omáčka
sojové omáčka
zázvor
kurkuma
škrobová moučka
pepř
sůl
 
Postup přípravy:
Ještě úplně nerozmražené krůtí maso se pokrájí nejlépe na proužky, zapráší škrobovou moučkou a zprudka se opeče na oleji s kurkumou, pepřem a solí. Poté se maso odebere a ve výpeku se podusí pokrájené houby a zelenina (opět na proužky) a podrcené ořechy se sojovou omáčkou, chilli a zázvorem. Nakonec se vše smíchá a je hotovo.
 
Zdroj: vlastní recept
 čína.jpg
čína.jpg
 85.01 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol