300 g anglické slaniny,
1 palička česneku,
400 g čerstvých hub (nellépe lišek),
1-2 kostky houbového bujónu,
1 tavený sýr,
200 ml 30% smetany
Postup přípravy:
Slaninu a česnek krátce orestujeme, vyjmeme z pánve a dáme osmahnout připravené houby. Když jsou houby osmažené, přidáme vývar který jsme si předem připravili z 1-2 kostek houbového bujónu, přidáme tavený sýr a ještě 10 minut dusíme. Nakonec vše zahustíme smetanou a přidáme předsmaženou slaninu a česnek.
Tip na přípravu těstovin: Těstoviny vařte ve vodě s vývarem v poměru 1:2 a přidejte 2 dcl bílého vína.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory