Ryzce pokrájíme na čtvrtky a opečeme společně s pokrájenou klobásou na kolečka, opekáme do zlatova. Opečené ryzce a klobásu dáme do sítka okapat od omastku. Povaříme květák do poloměkka a rozebereme na malé růžičky. Květák promícháme s 1 balíčkem pokrájených oliv a cibulí a přidáme okapané ryzce a klobásu. Promícháme a zalijeme zálivkou - 1 lžice citrónové šťávy, 2 lžice olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, pepř a dáme vychladit. Na talíři posypeme sušenou celerovou natí.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory