Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Vídeňské houbové karbanátky
PříspěvekZaslal: Sley, pá květen 12, 2006 11:39 am  
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 šálek pokrájených hub,
1 lžíce másla,
2 vejce,
petrželka,
trocha kyselé smetany,
sardelová pasta,
1 vláčný strouhaný rohlík,
sůl,
strouhanka na obalení,
olej na smažení
 
Postup přípravy:
Nadrobno nakrájené houby s petrželkou podusíme na másle do měkka. Odstavíme je z plotny, přidáme smetanu s rozkvedlanými žloutky, sardelovou pastou, je-li třeba přisolíme a zahustíme strouhaným rohlíkem. Na prkénku posypaném strouhankou utvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, strouhance a usmažíme. Hotové položíme na papírové ubrousky, aby okapaly. Jako přílohu můžeme volit bramborovou kaši, zeleninové saláty nebo brambory sypané petrželkou.
 Houbové karbanátky.jpg
Houbové karbanátky.jpg
 24.64 kB
PříspěvekZaslal: Pantáta, pá květen 12, 2006 11:42 am  
Důležité upozornění - solit zásadně až po přidání sardelové pasty. Už jsem takhle jedno jídlo zkazil .... Laughing
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol