Nadrobno nakrájené houby s petrželkou podusíme na másle do měkka. Odstavíme je z plotny, přidáme smetanu s rozkvedlanými žloutky, sardelovou pastou, je-li třeba přisolíme a zahustíme strouhaným rohlíkem. Na prkénku posypaném strouhankou utvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, strouhance a usmažíme. Hotové položíme na papírové ubrousky, aby okapaly. Jako přílohu můžeme volit bramborovou kaši, zeleninové saláty nebo brambory sypané petrželkou.
Houbové karbanátky.jpg
24.64 kB
Zaslal: Pantáta, pá květen 12, 2006 11:42 am
Důležité upozornění - solit zásadně až po přidání sardelové pasty. Už jsem takhle jedno jídlo zkazil ....
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory