Uzený česnekový bok (plátky)
Chřest
Jarní cibulka
Hermelín
Hlíva ústřičná
Olej
Sladká thajská chilli omáčka (na kuře)
Postup přípravy:
Chřest oloupeme a přepůlíme, na stejnou délku nakrájíme i cibulku. Hlívu nakrájíme na proužky. Na plátek uzeného boku naskládáme proužky hlívy, cibulku, stonky chřestu a zarolujeme. Pokud nemáme česnekový bok, můžeme použít anglickou slaninu, kterou doplníme trochou česneku. Hlíva by měla tvořit asi třetinu až polovinu náplně. Rolky naskládáme do pekáče s trochou oleje a navrch každé dáme kousek sýra. Pečeme v troubě 15-20 minut. Podáváme se sladkou chilli omáčkou.
Zdroj: TV Prima, doplněný hlívou, česnekem, sýrem a chilli omáčkou
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory