Zelí nastrouháme nebo pokrájíme nadrobno, dáme do pekáče se sádlem a v troubě ho pražíme do zlatova až do hněda. Ale pozor, nepřipálit! Zelí se musí pravidelně promíchávat. Na pánvi se sádlem vydusíme na menší kousky pokrájené, osolené a opepřené houby a těstoviny se připraví podle návodu. Když je zelí dostatečně vypražené, promíchá se s fleky, okoření se žlutým kořením a posype houbami.
Poznámka: toto jídlo chutná výborně i nasladko, posypané moučkovým cukrem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory