Na pánvi rozpustíme máslo až zpění, přidáme petrželku a šalotku. Pět minut zvolna restujeme, pak přisypeme mouku a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Potom pomalu přiléváme šampaňské a stále pokračujeme v míchání. Když je omáčka pěkně hladká a hustá (asi po 10 minutách), odstavíme ji a procedíme. Olivy s vloženými papričkami nakrájíme na tenké plátky a přidáme i s houbami do omáčky. Zvolna vaříme dalších pět minut, osolíme, opepříme a horké podáváme.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory