6 brambor,
2 vejce,
100 ml piva,
olej,
4 lžíce hladké grahamové mouky,
150 g hub,
česnek,
majoránka,
pepř, sůl
Postup přípravy:
Houby nadrobno nasekáme a namočíme do piva. Brambory jemně nastrouháme, přisypeme mouku, strouhaný česnek, pepř, sůl a drcenou majoránku, spojíme s vejci, houbami i s pivem. Těstíčko ještě necháme odležet a v lívanečníku smažíme na horkém tuku dozlatova. Podáváme s tmavým pivem nebo červeným vínem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory