Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Lišky se šunkou a sýrem
PříspěvekZaslal: Pepa, čt červen 29, 2006 7:08 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Počet porcí: 1
Doba přípravy: 8 minut
Vhodná houba: Liška
Doporučená příloha: Vařený nový brambor
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
Lišky přiměřeně,
Šunka přiměřeně,
Tvrdý sýr - čím kvalitnější tím lépe. přiměřeně
kmín přiměřeně,
Pepř přiměřeně,
Tuk přiměřeně
Bazalka přiměřeně
 
Postup přípravy:
Lišky nejlépe z minulého dne (odpaří se z nich voda) prudce orestujeme na rozpáleném tuku. Já použil klasické vepřové sádlo. S přidáním špetky kmínu a pepře, dle chuti a touhy. Jakmile začnou lišky chytat zlatavou barvu přidejte na kostičky nakrájenou šunku a mírně dorestujte. Horké dejte na talíř a posypte najemno nakrájeným tvrdým sýrem. Pokud máte čerstvou bazalku tak neváhejte a na drbno nakrájenou jí posypte výtvor. Zbylý tuk s houbovou vůní a trochou másla jsem použil na omaštění nových brambor jako přílohu. K tomu jsem si dal kvašené okurky a úžasně jsem si pochutnal.
 1 501.jpg
1 501.jpg
 245.14 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol