Lišky přiměřeně,
Šunka přiměřeně,
Tvrdý sýr - čím kvalitnější tím lépe. přiměřeně
kmín přiměřeně,
Pepř přiměřeně,
Tuk přiměřeně
Bazalka přiměřeně
Postup přípravy:
Lišky nejlépe z minulého dne (odpaří se z nich voda) prudce orestujeme na rozpáleném tuku. Já použil klasické vepřové sádlo. S přidáním špetky kmínu a pepře, dle chuti a touhy. Jakmile začnou lišky chytat zlatavou barvu přidejte na kostičky nakrájenou šunku a mírně dorestujte. Horké dejte na talíř a posypte najemno nakrájeným tvrdým sýrem. Pokud máte čerstvou bazalku tak neváhejte a na drbno nakrájenou jí posypte výtvor. Zbylý tuk s houbovou vůní a trochou másla jsem použil na omaštění nových brambor jako přílohu. K tomu jsem si dal kvašené okurky a úžasně jsem si pochutnal.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory