Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Drůbeží játra na liškách
PříspěvekZaslal: Kraken, ne červenec 16, 2006 11:00 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Doba přípravy: 30 min
Vhodná houba: lišky
Doporučená příloha: hranolky, rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500gr mražených drůbežích jater
2 cibule
200gr hub
olej
sojová omáčka
pepř, popř. i jiné koření
škrob na zahuštění
 
Postup přípravy:
Rozmražená játra pokrájíme a orestujeme na cibuli a oleji. Přidáme pokrájené lišky ( přidal jsem i několik uzených lišek a 2-3 lžičky oleje z nich, celé to krásně ovonělo ) zalijeme sojovou omáčkou, okořeníme a dusíme do změknutí. Nakonec zahustíme škrobem. Příloha: rýže nebo hranolky a jakákoliv syrová zelenina.
 DSC00694.JPG
DSC00694.JPG
 153.34 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol