Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Hovězí filé s liškami a petrželovými brambory
PříspěvekZaslal: Sley, pá červenec 28, 2006 12:15 pm  
Vhodná houba: Lišky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
400 g svíčkové,
250 g lišek,
500 g brambor,
80 g másla,
2 dcl smetany,
sůl,
mletý bílý pepř,
olej,
petrželka
 
Postup přípravy:
Ze svíčkové nakrájíme 4 steaky (200 gramů) a opečeme na každé straně 3 minuty. Steak vyndáme z pánve a udržujeme na teple. Na pánvičku vložíme máslo a orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme lišky a vaříme asi 10 minut. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Uvařené brambory oloupeme a opečeme na oleji a posypeme nasekanou petrželkou. Hotový steak podlijeme šťávou s liškami a podáváme s opečeným bramborem.
 Hovězí filé s liškami.jpg
Hovězí filé s liškami.jpg
 139.93 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol