300 g kuřecích prsíček,
500 g čerstvých hub,
2 jarní lahůdkové cibulky,
2 lžíce oleje,
200 ml bílého vína,
sůl, pepř,
1 lžička škrobové moučky,
100 g pražených arašídů
Postup přípravy:
Omytá a osušená kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky. Očištěné houby nakrájíme na stejné kousky. Omytou a osušenou jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Maso opečeme na rozehřátém oleji, přidáme nakrájenou cibulku a houby a smažíme asi 8 min. Podlijeme vínem, osolíme a opepříme. Škrobovou moučku rozmícháme ve 2 polévkových lžících studené vody, přidáme do pokrmu a vaříme až omáčka zhoustne. Upravíme na talíře a posypeme praženými oříšky. Podáváme s celozrnným pečivem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory