400 g vepřového masa z kýty,
40 g sádla,
150 g čerstvých hub,
20 g hladké mouky,
1 lžička másla,
ocet,
cukr,
2 dl kyselé smetany,
sůl,
mletý pepř,
kopr
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na tenké plátky, které zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme v rozpáleném sádle doměkka. Přidáme očištěné houby nakrájené na plátky, podlijeme a udusíme doměkka. Nakonec šťávu zahustíme moukou a dochutíme máslem, octem cukrem, kyselou smetanou a nadrobno posekaným koprem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory