Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Valašské vepřové maso na houbách
PříspěvekZaslal: Sley, po srpen 07, 2006 7:45 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
400 g vepřového masa z kýty,
40 g sádla,
150 g čerstvých hub,
20 g hladké mouky,
1 lžička másla,
ocet,
cukr,
2 dl kyselé smetany,
sůl,
mletý pepř,
kopr
 
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na tenké plátky, které zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme v rozpáleném sádle doměkka. Přidáme očištěné houby nakrájené na plátky, podlijeme a udusíme doměkka. Nakonec šťávu zahustíme moukou a dochutíme máslem, octem cukrem, kyselou smetanou a nadrobno posekaným koprem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol