Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Stroček trubkovitý jako husí krev
PříspěvekZaslal: Ivo, po srpen 07, 2006 8:31 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Stroček trubkovitý
Doporučená příloha: Topinky, toasty
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g stročka,
80 g sádla (oleje),
2 cibule,
3 vejce,
koření na mletá masa,
majoránka,
česnek,
sůl
 
Postup přípravy:
Stročky umeleme na masovém strojku, cibuli osmahneme na tuku, přidáme houby a smažíme 15 min. Vmícháme vejce a nakonec směs dle chuti osolíme a okořeníme. Směs je výborná na toasty.
 Ilustrační foto.jpg
Ilustrační foto.jpg
 110.09 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol