Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pstřeň na dobrém pivu
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, út srpen 15, 2006 7:18 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Pstřeň dubový
Doporučená příloha: Bramborová kaše
 Doposud nehodnoceno
 
Postup přípravy:
Předem ovařený Pstřeň v osolené vodě se lžičkou octa pokrájejte na plátečky a vložte do cibulky osmahnuté na slanině s přidáním špetky drceného tymiánu a a mletého bobkového listu. Cibulí nešetřete. Podlijte dobrým pivem, přiklopené poduste a občas promíchněte. Hotovou směsí obložte bramborovou kaši...
 Pstřeň na pivu.jpg
Pstřeň na pivu.jpg
 86.44 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol