Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Lišková omáčka s vepřovým masem
PříspěvekZaslal: Monika, po srpen 07, 2006 9:07 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Lišky
Doporučená příloha: Houskový knedlík
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
lišky (množství dle chuti),
máslo,
vepřová panenka (nebo kýta),
plnotučná hořčice,
hladká mouka,
kysaná a sladká smetana
 
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na plátky, lehounce potřeme hořčicí a slabě poprášíme moukou. Na másle opečeme, přeložíme na talíř a ve výpeku osmahneme lišky, dále dusíme asi 20 min., případně podléváme. Nakonec zalijeme moukou rozmíchanou ve smetaně, dosolíme a dokyselíme dle chuti. Vložíme maso a podáváme s houskovým knedlíkem.
 Ilustrační foto.jpg
Ilustrační foto.jpg
 142.25 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol